9 Ağustos 2012 Perşembe

Yemek Yeme Sanatı

Hiç böyle yemek yiyen gördünüz mü:? Tabi ki çocuklarını büyütmüş olanlar bunun ne demek olduğunu unutmuştur. Çocuklarının  yaş aralığı kısa olan anneler beni daha iyi anlar. Güney de yemek yedirmede ilk yıllarımda  zorlanmamıştım ama  3 yaşından sonra yemek yememeye başladı. Yemek yeme saatlerimiz işkence haline dönüştü. Oğlum şimdi 5 yaşında hala yemek yerken zorlanıyoruz ama evde. Kreşte bu tarz sorunlarının olmadığını, tabağını bitirdiğini ve hatta ikinci tabağı istediğini öğretmeni bize  defalarca söyledi .

Gelelim yer faresine; abisinden yemek yedirme konusunda çok çektiğimiz için Aras ı yemek konusunda ve diğer konularda serbest bıraktık. Abisinde yaptığımız hataları bunda da tekrar etmeyelim diye..Galiba yanılmışız. Bir çocuğu bu kadar rahat bırakmak akıl sağlığına zarar :) Neden derseniz işte kanıtı; konuşamadığı halde bugün benden, beden ve işaret diliyle  büskivi ve süt istedi ve mama sandalyesine oturdu Daha sonra neler olduğunu tahmin ederseniz; sonuç banyo ve arkada bırakılan suç delilleri...







.

3 yorum:

  1. teşekkürler bende sizin takipcinizim

    YanıtlaSil
  2. Bende blog işine ilk oğlum doğunca girdim ama devam edememiştim daha sonra ikinci oğlumda devam ettim şimdi yavaş yavaş ilerliyorum:)Şimdiden sağlıklı mutlu bir bebeğiniz olmasını dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Amanınnnn o nasıl yemek yemek!!!

    YanıtlaSil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...