11 Haziran 2013 Salı

Altınoluk, Asos, Ayvalık Üçlüsü

Hafta sonu Nesrin lerle birlikte ailecek Altınoluk, Asos, Ayvalık üçgenindeydik .Daha önce Güneye hamileyken gitmiştim. O zamanda sevmiştim şimdide çok sevdim.O kadar çok sevdik ki  Nesrinle birlikte ileride bir yazlık alırsak tercihimizi  Küçük Kuyudan yana kullanmaya karar verdik. Bilmeyenler için, denizi müthiş güzel. Bana göre Sarımsaklı plajından  daha güzel.Benim gibi kumu sevmeyenlerin tercih edecekleri bir yer.
İki günlük hafta sonu tatili için güzel bir tercih; hem doğa,hem kültür, hem gezi ,hem eğlence hepsi var.Tatilde beğendiğim başka bir yerde Cunda Adası ,Taştan yapılma eski Rum evleri ,dar sokakları ile çok mistik buram buram tarih kokan bir ada.Ayrıca tatlarını denemesemde, adanın kendine has değişik bir meze kültürü olduğunu restorantların önünden geçerken farkettim. Burası çocuklarla değil de eşinle, sevgilinle el ele dolaşılacak, romantik bir iki gün geçirelecek bir yer, beni anlayan herkese duyurulur.








               
         Herkes evlerin önünde, merdivenlere oturarak resim çektirirken;
       benim oğlumun neyi eksik, beğendiği otelin önüne oturdu ve                                                                                       pozunu verdi









Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...