10 Nisan 2012 Salı

Bizim Evin Halleri

Hafta sonu 2 yıldır tek dersim olan Türkiye ekonomisi sınavım vardı. Ders çalışmak için elimi evde hiç bir şeye  sürmedim çocuklar için sadece kurabiye ve  pohoça yaptım.Vakit buldukça  arada sırada  ders çalıştım.
Pazar sınava girdim. Sınavdan çıktıktan sonra akşam eve geldiğimde, manzara beni bir anda çıldırttı.Her yerde oyuncaklar, kıyafetler ,kırıntılar vb... Hem kendime, hem çocuklara kızarak salonu ancak topladım ama Güneyin odasını görünce toplama işinden de vazgeçtim.Ne yapsam nafile .. Arkamı dönünce tekrar dağınıklık başlıyor. 
Ben toplarken yoruluyorum acaba bizimkiler bu oyuncakları dağıtırken yorulmuyorlar mı?












Sizin aracılığınızla buradan bir duyuru yapmak istiyorum, "oyuncak toplama işinden istifa ettim"Artık salonda , mutfakta, banyoda, hatta kendi yatağımda bile olsalar umrumda  değil. Sevgili oğularım Güney ve Aras'a itinayla  duyurulur:))))

3 yorum:

  1. Canım, Güney ve Aras da seni duydu mu acaba:=)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sence duymuşlarmıdır. Babamız dahil bu hummalı çalışmaya devam.....:)))))

      Sil
  2. bizim evimizde bundan farklı değil bir, iki farketmiyor. biz her gece bisikletimizi ve atımızı ayak ucuna; kedimizi, ördeğimizi yanımıza; büyük toplarımızı başucuna; küçük toplarımızı yastığımızın altına... bu liste böyle uzar gider, koyarak uyuyoruz gerisini sen düşün. Babasının ve benim yastığımın altına koyduğumuz oyuncaklar değişebiliyor, bunlar sabit ;)

    YanıtlaSil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...