15 Ekim 2012 Pazartesi

Sevgili Eşim 'e

2 yıldan beri çalışmıyorum. Neden derseniz sorumlusu Aras:) Arasın doğumundan sonra   ücretsiz izinlerimi aldım ve evde bebek baktım. Artık izinlerim bitti ve yaklaşık 3 hafta önce işime geri döndüm. Tabi uzun bir aradan sonra işe alışmak zor gelebilir ama, benim için işe başlamak  terapi gibi geldi. 2 yıl benim için çok yorucu geçti. 2 erkek çocuk gerçekten çok zor muş.Nesrinin dediği gibi "Tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk" .
Sonunda işe başladım, ama iş yerimde de büyük değişiklikler oldu.Sağlık Bakanlığının Taşra Teşkilatını yeniden  yapılandırması nedeniyle ben  izindeyken  kurum değiştirmişim. İl Sağlık Müdürlüğünden, Halk Sağlık Müdürlüğüne geçiş yapmışım.Bu arada da izine ayrılmadan önce yapımına başlanan Sağlık Kompleksinin yapımı da tamamlandı ve  sonunda  taşındık,  rahat bir nefes aldık. Çünki, eski binamız evlerimize çok uzaktı.Çocuklu ve çalışan bir bayanın en çok istediği şey, işinin evine yakın olması olsa gerek.Sonunda benim de işim evime yakın :)) 
Gelelim yazımın ana fikrine, işimden ve işyerimden bahsetmemin asıl nedenine ; bugün  yeni  işyerim  hayırlı olsun diye, elinde bir buket çiçekle ziyarete gelen ve beni sevindiren  sevgili eşime teşekkür etmek  içindi. "Yaşadığım şu kötü günlerde beni  mutlu etmek için, yaptığın küçük ve anlamlı dokunuşlar için sana teşekkür ederim canım" 

5 yorum:

  1. o zaman işinize hoşgeldiniz ama üretimlerinizden vazgeçmeyin sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Emin olabilirsiniz dikmeye devamm.Yeni projelerim var ama tamamlayamadım. Tamamladığımda yayınlayacağım.

      Sil
  2. vay vay vay..ne güzel....daha bizim beyden tık yok:))

    YanıtlaSil
  3. senin adına çok sevindim.Musa Beye seslenmek istiyorum. Her bayanın kalbine yapılan Küçük anlamlı dokunuşlar çok mutlu eder.Devamını dileriz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür Ederim. Bende bu anlamlı dokunuşların devam etmesi isterim :)))İlgili kişiye duyurulur...

      Sil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...