1 Temmuz 2012 Pazar

Pratik arkadaşım Necla

Hep yaptıklarımızı yayınlıyoruz ama biz bunları yaparken nasıl halden hale girdiğimizi bir bilseniz Bende bu hallerimizi sizlere göstermeye karar verdim. Tabi kendi resmimi çekmem zor olacağı için  sevgili arkadaşım, blog arkadaşım, ( http://www.neclasolen.) ayrıca komşum olan Necla nın hallerini göstereyim dedim. (Necla sakın kızma resimler için, en doğalı bunlardı) 
Neco da dikiş dikmeyi sevenlerden ayrıca dikiş dikmeyi benim gibi terapi amaçlı yapanlardan hatta, bu işi çok pratik şekilde yapan nadir kişilerden biridir. Bu özellik ender kişilerde bulunur. Bir günde 2 bluz ve 1 etek dikecek kadar pratiktir benim arkadaşım.bu konuda  ona imrenmemek elde değil.Tatile çıkmadan önce 1 günde benim bildiğim 1 elbise ve 1 bluz dikti ve biçtiği kumaşlar  cabası...  Ben de ondan ders alarak pratik olmak istiyorum ama ustanın eline bu konuda  su dökemeyeceğimi anladım.

Sevgili arkadaşım şimdiden sana iyi tatiller, dönüşünün muhteşem olacağından,Yeni yeni projelerle geleceğinden adım gibi eminim:))))





3 yorum:

  1. bu halleri ben iyi bilirim :)))kolay gelsin ...

    YanıtlaSil
  2. Ayy ama arkadaşım o ilk resim ne öyle yaaaa:=))))Sanki dikiş dikmiyorum da mal beyanında bulunuyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Veriler üzerinde değişiklik yapmak suçtur.O yüzden tüm gerçekliği ile yayınladım. Sansür yok:))

      Sil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...