16 Aralık 2012 Pazar

Çizmeli Kedi ....

Eti Çocuk Tiyatrosu bu hafta sonu Yalovada. Bizde  Güneyle beraber fırsatı kaçırmayalım dedik ve oyunu seyretmeye gittik. İtiraf edeyim profesyonel tiyatro olarak seyrettiğim ilk çocuk tiyatrosuydu. Düşününce gerçekten çok önemli bir iş yaptıklarını anladım. Öncelikle çoğunluğun çocuk olduğu bir salonda sessizliği sağlayarak oyunlarını sergilediler. Tiyatro seyircisi nasıl davranması gerektiğini bilir ama seyirci çocuk olunca salonda olacak olan sesler konusunda kimse garanti veremez.Tabi bu şekilde düşünmemim asıl nedeni  ilk kez çocuk tiyatrosuna gitmem ve çocukların nasıl davranacaklarını bilemememdi. Ama artık biliyorum, çocuklar gerekli yerlerde erişkinden daha da olgun oluyorlar..
Gelelim Güneye.. Çizmeli Kedi sinema filimini de severek seyretmişti, bu oyunu da severek seyretti. Bir ara ritim bile tutmaya başladı. Ama oyunun sonuna kadar çizmeli kedinin kılıçını ne zaman kullanacağını merek etti sonunda muradına erdi..:))






Teşekkürler Eti Çocuk Tiyatrosu sayenizde güzel bir gün geçirdik...

4 yorum:

  1. Allah bağışlasın çok tatlı bir oğluşunuz var ;) Bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...

    www.bensukaya.com

    YanıtlaSil
  2. güney çok tatlı maşallah. bizde gitmiştik çizmeli kediye oğlum toprak ile. çok keyifliydi. hatta bende bir post yaptım. http://ugurbocegitoprak.blogspot.com/2012/05/cizmeli-kediiii.html
    sewgiler..

    YanıtlaSil
  3. Güney ne kadar tatlı ve bıcırık bir çocuk öyle, ışıl ışıl gözleri var maşallah:)..

    YanıtlaSil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...