13 Şubat 2012 Pazartesi

2012 Güney Kreasyonu

  Güneyin 2012 ilk kreasyonunun elbisesi  belli oldu. Akşam  otururken "anne aklıma birşey geldi bana gargamel kostümü dikermisin" dedi. Gargamelin kötü karakter olduğunu söylesemde bir türlü ikna edemedim ama  sonunda o  beni ikna etti ve gargamel kostümünü diktim. Maskesini ve patiklerini tamalayamadım ama elbisemiz fena olmadı.Elbisenin altına tamamlaması için kırmızı külotlu çorap aldım. Güney pek giymek istemese de kostümün hatırına bir seferlik giydi. Külotlu çorabı kızlar giyermiş .Haksız da değil hani , külotlu çorap hem de kırmızı :))) 



arka 

ön

kol




buda gerçek gargamel:))


4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım....

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş. Bana bak atma bunları. Arda için güneyin küçülenlerini getir lütfen. benimkiler benden isterse hayatta yapamam. Herkes senin kadar becerikli değil unutma.

    YanıtlaSil
  3. çok alakasız olucak sorum ama dolabın markası ne :) oğlunuzun dolabı sanırım ben o kadar aradım şimşek mc queenli oda takımı bulamadım istikbalden aldım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz hayal gücümü kullandım. Oğlumun odasını marangoza yaptırdım. Ünlü firmaların mobilyalarını hiç beğenmedim bana sağlammış gibi gelmedi. bende ( yalovada )tanıdığım beni anlayan Murat ustaya yaptırdım. Arabalı yatağı da bellonadan aldım. Kulplarına gelince çok aradım ama piyasada lastik görünümlü kulp bulamadım. Bende 2 adet oyuncak araba aldım ve Murat ustaya verdim Oyuncak arabanın lastiklerini usta kapılara monte etti oda ustanın beceri ve öngörüsü.Şimşek Mcquene gelince onuda büyük stikır aldım ve kapılara yapıştırdım. büyük firmaların yok pahasına sattıkları oda takımını ben olması gereken fiyata tamamladım.Bana daha ucuza maloldu ve daha sağlam bir takım. Mobilya tamamen mdflam dan yapıldı ve oğlumun üniversiteye gidene kadar kullanabileceği sağlamlıkta oldu.İsterse ileride rengini değiştirebilir. Oda ona kalmış birşey...

      Sil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...