11 Mayıs 2012 Cuma

Doğan Cüceoğlu' nun Konuşması

Seçil Öğretmenim ve Doğan Cüceloğlu

Nilüfer Öğretmenim ve Doğan Cüceloğlu

Bugün benim için kötü başlayıp güzel biten  bir gündü .Öncelikle bana bu güzel günü armağan eden Nilüfer ve Seçil öğretmene, çok teşekkür etmek istiyorum. Çarşıda dolaşırken tesadüfi bir şekilde Güneyin öğretmeni ve Seçil öğretmenle karşılaştım. Doğan Cüceloğlu'nun Seminerine katılmak üzere gidiyorlardı.Fazla davetiyelerinin olduğunu ve katılıp, katılamayacağımı sordular ve  bende memnuniyetle kabul ettim.

Bugüne kadar kişilik gelişimi ve iletişimle ilgili  kitapları  okumaktan hep kaçmışımdır yada hep yarıda kalmıştır.Nedense yazılanlar beni bana anlatığı için okumaktan hep vazgeçmişimdir.Bu yüzden seminere biraz tedirgin gittim ve  itiraf edeyim konuşmanın sonunda da huzursuz olacağımı düşündüm ama bu sefer böyle olmadı. Kendi öz eleştirimi içim huzurlu bir şekilde hocam sayesinde yaptığımı farkettim.Doğru olanı nasıl yapacağımı anladım ve başlangıç için de hocamın "Keşkesiz Bir Yaşam İçin İletişim" adlı kitabını aldım ve imzalattım.




Resimden de anlaşıldığı gibi, günüm çok kötü başladığı için; saçım,başım dağınık ama sonunda yüzümdeki bu tebessümün mimarı ...


Yüreğinize sağlık hocamm..

4 yorum:

  1. Vay vayy vayy arkadaşıma da bak, hangi ara katıldın?

    YanıtlaSil
  2. EVDEN KAÇTIM, TESADÜF OLDU...

    YanıtlaSil
  3. Çok severim Doğan Cüceloğlu'nu, çok şanşlıymışsın.Takipteyim canım, beklerim bloguma :)

    YanıtlaSil
  4. nasııı yaaaaaaaa:))
    kıskandım....

    YanıtlaSil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...