11 Ocak 2014 Cumartesi

Hiç Aklımda Yoktu

Evet hiç aklımda yokken bu akşam dolabımı toplayayım ve fazlalıkları kaldırayım dedim. Amacıma da ulaştım tabi .1 haftalık düzgün bir dolabım var artık. 
Her sabah  işe gitmeden önce ne giysem  diye dolabın karşısına geçmiş düşünürken günün ilk huzursuz Aras sendromu başlar  ve elime ilk  ne geçerse onu  giyerim. İşte her  sabah yaşadığım huzursuz Aras sendromu:( yüzünden dolabın ne halde olduğunu pek farketmem.  Arasın yanına gitmek için çok hızlı hareket ettiğimden arkamda nasıl bir dağınıklık bıraktığımın farkına bile varmam .Ama gün içinde dolabımın hali aklıma geldiğinde de çok rahatsız olurum. Bugün bu sorunumu çözmek için dolabıma biraz detoks uyguladım .Fazlalıkları da baza altına  kaldırıken, hurçların içinden 36 beden abiye bir  elbise gözüme çarptı. İnsanlar anılarını atmazlarmış, benim için bu elbisenin anısı büyük olduğundan saklamışım Neden derseniz bu elbise benim 2004 yılında kara kafa dikiş makinamın olduğu zamanlarda,  kendi düğün yemeğim de giymek için amatörce,yardımsız diktiğim ilk abiye elbise. Neden o zamanlar böyle bir zahmete girdiğimi hatırlamıyorum ama bu elbise sayesinde bir çok kişiden güzel övgüler aldığımı hatırlıyorum.(Bu arada evliliğimiz onuncu yılına girmiş, ) Galiba bu övgülerin sayesinde olsa gerek elden çıkarmamışım,Elbiseyi aldım ütüledim ve benim SAFİNAZ' a giydirip resmini çekeyim dedim ama unuttuğum birşey var tabi SAFİNAZ 38 beden olduğu için elbisenin  fermuarı kapanmadı.Bende fermuarı kamufle ederek resimlerini çektim.
O zamanlar bu tarz elbiseler modaydı ve başka elbiselerden de esinlenerek ortaya böyle bir elbise çıktı.
Elbisenin akibetini merak edenler için  katlanacak ve bulduğum yerde saklanmaya devam edecek. 
Nerden nereye....:)


 

7 yorum:

  1. 10 sene önce, yardımsız , ilk deneme ... valla bravo :)

    bu arada benim yeni blogum http://ilknurolmez.blogspot.com/ beklerim, takipçim olursan sevinirim, facebook sayfamı da beğenirsen, arkadaşlarına tavsiye edersen çok mutlu olurum sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Ben de kendime inanamadım ama çok hoşuma gitmişti. O yüzden önemli bir gün de kendi diktiğim elbiseyi eksikleri olsa da beğenerek giydim .

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ,elbiseniz çok güzelmiş.Ben de saklıyorum bir iki tanesini.
    Bloğuma da yazdım ben de ineboluluyum,siz neresindensiniz?
    İyi geceler diliyorum,sevgiler...........

    YanıtlaSil
  4. Çok mutlu oldum. Metorolojının orada oturuyoruz.Eski adıyla düztarla sk.Ya siz neredindensiniz?

    YanıtlaSil
  5. Hiç duymadım oraları,biz Eyrik ve Erkek arpa köyü.Cide ye giderken 6, ve 15, km üzerindeler.Biri annemin biri babamın köyü.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de Abanaya doğru giderken ki limanın üzerindeki evlerden birinde oturuyoruz. Eskiden bizim muhite moloz derlermiş. Evimiz eski Karadeniz ilkokuluna çok yakın ve Pembe Köşkle aynı sokakta.Sizin köylerin ismini çok duydum ama gitmedim. Sanırım Kızılkara, Doğanyurt tarafından ...Aslında ilçe küçük; ama biz farklı iki taraftan olduğumuz için bulunduğumuz yerleri çok iyi bilmiyoruz.Bilsem de kendi adıma memleketimden ayrılalı 19 yıl olmuş bazı şeyleri unutmuşum .Siz söyleyince köylerin adını hatırladım.Eskiden her yaz 10 günlüğüne gelirdim. Şimdi beni oraya bağlayan ne anne ne baba var o yüzden her yıl gelebileceğimi sanmıyorum ama çok özlediğim anlar oluyor.Çocukluğumun kokusunu çok özlüyorum...

      Sil
  6. Biliyorum molozu,bir iki gezmişliğim var. Sizi anlayabiliyorum.O halde Abana ya bekleriz:))Sevgiler......

    YanıtlaSil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...