25 Ocak 2012 Çarşamba

Güneyin Kostümleri

Oğullarım için bir şeyler yapmak çok hoşuma gidiyor. Emekle yapılan işleri her zaman beğenmişimdir. O yüzden özellikle oğullarıma kendi yaptığım bir şeyi giydirmek beni mutlu ediyor. Belki bu biraz benim de işime geliyor. Bu tarz işler yaparken kendimi, yaşadıklarımı unutuyorum.Huşu içinde dikiş dikiyorum
.Gelelim kostüm meselesine: genellikle ne dikeceği mi önceden planlamıyorum Güneyin istekleri doğrultusunda kendiliğinden gelişiyor. Güney de  yaptığım şeylerden çok mutlu oluyor. Bitirene kadar beni hiç rahatsız etmiyor ama biraz acele ediyor tabii.
Güneye Ahçı önlüğü, Batmen ve Muhteşem Süleyman ın kıyafetini kendi isteği üzerine diktim bakalım beğenecekmişiniz:)))
Ailemizin ahçısı 
Güney benimle beraber mutfakta bir şeyler yapmaktan çok hoşlanıyor. Özellikle köfte yaparken ahçı önlüğünü ve şapkasını hemen üzerine giyip bende Güney köftesi yapacam diyor. Menüde ne zaman köfte olsa muhakkak  Güneyin eli değiyor.




Pazardan 15 TL ye aldığım badi ve taytın üzerine, kendi çizdiğim batmen figürünü, aplike yaparak badinin üzerine diktim.Pelerinin kalıbını da oğlumun boyuna göre kendim hazırladım .Batmen maskesinide kartondan yaptım.Toplam 20TL ye Batmen kostümüne oğlum sahip oldu.



Güney bir ara ben Muhteşem Süleyman olacam diye tutturdu.Aklıma Yalova kumaş pazarında 3 TL ye aldığım kumaş geldi ve oğlumun isteği üzerine basit bir kaftan diktim. Kollarınıda evde olan kadife kumaştan şerit yaptım.
Bu tarz kıyafetler özel oldukları için satın almaya kalktığımızda biraz pahalı. Ama biraz istek biraz beceri olunca ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. 

5 yorum:

  1. Sırada hangi kostüm var? Paris'te görüp almadığın F1 pilot kostümü yapsana ne güzel olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında formula pilot kostümünü yapmayı düşünmedim değil ama Güneyin ondan haberi yok.Haberi olsa beni hiç rahat bırakmaz. Aklımda doktor önlüğü var.

      Sil
  2. Bayıldım valla...Zekiye ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ...Bu da benim terapi yöntemim..

      Sil
  3. harika olmuş çok beğendim hepsini de özellikle kaftanı tebrik ederim.

    YanıtlaSil

Hürriyet

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...